Over ons

Dit moet makkelijker kunnen.

Al jaren ben ik Kpop fan, de verslaving ooit begonnen doordat een vriendin mij SHINee's Lucifer liet zien. Wauw ze kunnen zingen EN dansen! De jaren daarna kochten ik en vriendinnen met enige regelmaat albums, waarbij we onze orders samenvoegden, want oh jee, die verzendkosten vaak meer dan het album zelf. Daarnaast was het elke keer spannend als we bij een nieuwe website bestelden, moesten we vaak weken wachten voor het album in huis was dat moest makkelijker kunnen!

Maart 2018 ging Hey!Hallyu officieel open. Misschien qua prijs niet lager dan Korea (lees hier waarom) maar vaak wel sneller, en veilig. Ik doe dit naast een andere fulltime baan. Gelukkig krijg ik hulp van vrienden en familie om al jullie vragen te beantwoorden, orders te verwerken, enzovoorts.

Van fans, voor fans. Van ver weg, naar dichtbij. Dé Kpop shop voor Nederland en België, met albums, merchandise en wie weet.. binnenkort meer!

Evenementen
Vrij regelmatig staan wij op verschillende evenementen zoals Hallyucon, Strictly Kpop en Hallyu Wave. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven waar wij staan. Interesse om ons op jouw evenement te hebben? Neem contact met ons op via info@heyhallyu.nl.

Partners
Wij geloven erin dat je beter samen kan werken dan elkaar weg kan concurreren. Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ook dan, neem gerust contact op! Klik hier.

Met vriendelijke groet,
Team Hey!Hallyu
Eva Bergsma (Leader)
Nick van Kesteren (Main IT'er, maknae)
Angel (Lead dancer, Face of the group, main Orderhandler)
Ro (Main Marketing, visual)